Ram Charan

Ram Charan

Biografie


Ram Charan is een wereldberoemde business consultant, auteur en spreker die de afgelopen 40 jaar heeft gewerkt met vele topbedrijven, CEO's en directies van deze tijd.

Praktische bedrijfsoplossingen
In zijn werk met bedrijven als Toyota, Bank of America, Key Bank, ICICI Bank, Aditya Birla Group, Novartis, Max Group, Yildiz Holdings, UST Global, Fast Retailing (Uniqlo), Humana, Matrix, staat Ram erom bekend dat hij door de complexiteit van het runnen van een bedrijf in de snel veranderende omgeving van vandaag heen snijdt om de kern van het bedrijfsprobleem bloot te leggen.

Ram's oplossingen uit de praktijk, die hij met miljoenen heeft gedeeld via zijn boeken en artikelen in vooraanstaande zakelijke publicaties, worden geprezen omdat ze praktisch, relevant en zeer bruikbaar zijn - het soort advies dat u maandagochtend kunt gebruiken op gebieden als groei, talentontwikkeling, corporate governance en geldverdienmodellen voor het digitale tijdperk.

Een leven lang business studeren
Ram maakte voor het eerst kennis met het bedrijfsleven toen hij in de schoenwinkel van de familie werkte in een klein stadje in het noorden van India, waar hij opgroeide. Hij behaalde een ingenieursdiploma in India, waarna hij een baan aannam in Australië. Vervolgens behaalde hij een MBA- en doctorstitel aan de Harvard Business School, waar hij met grote onderscheiding afstudeerde en een Baker Scholar was, en was hij lid van de faculteiten van de Harvard Business School en de Northwestern University voordat hij fulltime ging werken als consultant.

Deze informatie is alleen voor leden


Log eerst in om de volledige informatie te zien.

Bekijk andere Kahuna's

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

>