Veronica Hope Haily

 Veronica Hope Haily


Biografie


Professor Hope Hailey is vice-president en decaan van de School of Management aan de Universiteit van Bath en bekleedt een leerstoel in Management Studies. Extern geconfronteerd in deze rol is ze lid van de nieuwe productiviteitsgroep van de overheid en lid van de stuurgroep voor de Task Force on Employee Engagement van de Britse regering. Ze is van 10 tot 2012 uitgeroepen tot een van de "UK's Top 2016 Most Influential HR Thinkers". Haar eerdere benoemingen omvatten Associate Dean en professor HRM aan cass business school, hoogleraar HRM aan Cranfield School of Management, hoogleraar strategie in Bath tussen 2004 en 2006, en ook een Fellowship aan de Universiteit van Cambridge.


Professor Hope Hailey werkt al meer dan 20 jaar aan kwesties die te maken hebben met strategische verandering in organisaties en is co-auteur van een van de bestverkopende tekstboeken over het onderwerp, Exploring Strategic Change, waarvoor onlangs de vierde editie is gepubliceerd.

Deze informatie is alleen voor leden


Wil je alles over deze Kahuna weten?

Maak dan gebruik van de gratis proefperiode van 5 dagen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(201, 43, 41)","hsl":{"h":337,"s":0.6612,"l":0.4745}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Doe 5 dagen gratis mee

Bekijk andere Kahuna's

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

>