Over Dutch Kahuna

Stop met rondrennen en het blussen van brandjes.

BE A LEADER

het online platform van de transitie kamer

Over Dutch Kahuna: we ontwikkelen leiders


Wij geloven dat leiderschap het fundament is van elk bedrijf en dat het hebben van goede leiders de sleutel tot succes is. Maar we geloven ook dat er te veel bedrijven zijn met leiders die tekortschieten in basale leiderschapsvaardigheden. Dit kan problematisch zijn voor werknemers. Als je baas niet weet hoe hij leiding moet geven, is het onmogelijk voor hem om zijn werk goed te doen. Het betekent ook dat deze bedrijven niet zo succesvol zullen zijn als ze zouden kunnen zijn.

Onze missie? Alle hulpmiddelen bieden die je nodig hebt om een geweldige leider te worden, zodat je een omgeving kunt creëren waarin werknemers gedijen en je bedrijf bloeit.


We weten ook hoe moeilijk het kan zijn om deze basisvaardigheden bij jezelf of anderen te vinden. Dat is echt niet altijd gemakkelijk! Maar op dit platform vind je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om een geweldige leider te worden, zodat je meteen een impact kunt hebben in je team en je bedrijf!

Als leiders hebben we zelf uit de eerste hand gezien hoe belangrijk het is om het juiste soort leiderschap te hebben wanneer je werkt aan projecten met (grote) teams.

     jouw begeleiders van de transitie kamer    

Je bent in goede en ervaren handen


Trainer: Henk Berendsen

Henk Berendsen is een inspirerende organisatiewetenschapper en leiderschap expert. Al meer dan 25 jaar helpt hij managers en teamleiders om ultiem leiderschap te tonen en het beste uit hun mensen te halen.

Trainer: Vincent Goedhart

Vincent Goedhart is een enthousiaste en gedreven trainer met een sterke achtergrond in leren en ontwikkelen. Hij weet als geen ander hoe je een team bouwt en daarmee resultaten haalt.

Online begeleider: Bjørn Vos

Bjørn Vos heeft een grote passie om mensen te helpen die het beste uit zichzelf willen halen. Hij is verantwoordelijk voor het online platform en jouw rots in de branding als je ergens tegenaan loopt.

We trainen al meer dan 25 jaar leiders...

En we zijn pas net begonnen.

leer en implementeer

Maak op een eenvoudige manier leerreizen


Het vormgeven van MD programma's kan een helse klus zijn, waarbij soms een groot deel van de organisatie wordt betrokken. Dat hoeft niet meer. Dat hebben we al voor je gedaan. Een op het eerste gezicht eenvoudige opzet, maar in de praktijk uiterst effectief.

Taylor

Bepaal de (organisatie) behoeften en selecteer assessments, modellen en online trainingen om de leerreis vorm te geven.

Train

Verdiep de kennis, maak assessments en volg de online trainingen die bij de leerreis horen om een theoretisch kader te creëren. 

Take Control

Voltooi diverse praktijkoefeningen, zorg voor een feedbackloop en implementeer het geleerde in de dagelijkse praktijk.

leer op jouw manier

Leer op verschillende manieren


Leer op jouw manier

Elke deelnemer heeft andere doelen en uitdagingen. Daarnaast heeft iedereen een voorkeur voor de manier waarop hij/zij wil leren. 


Daarom hebben we diverse manieren voor je om kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen waarmee je jezelf, je team en je organisatie verder helpt.

Leer van Kahuna's

Ontdek de experts die leiderschap op de kaart hebben gezet. 


Naar kahuna's

Leer van testen

Achterhaal jouw ontwikkelpunten om beter te worden. 


Naar  testen

Leer van modellen

Ontdek de beste route die je kunt nemen om jouw doelen te bereiken. 


Naar modellen

Leer van trainingen

Volg de online trainingen voor specifieke vaardigheden. 


Naar trainingen

Leer van blogs

Elke week nieuwe inzichten en eye-openers in leiderschap.


Naar  de blog

Leer van CEO's

Bekijk de interviews met Nederlandse CEO;s en hun blik leiderschap. 


(coming soon)

We combineren online en offline activiteiten voor de meest effectieve programma's

de leiderschap blog

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(238, 49, 46)","hsl":{"h":337,"s":0.8496,"l":0.5569}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar alle artikelen

wekelijks nieuws ontvangen

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"f8a6d":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"f8a6d":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"f8a6d":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"34f05":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"34f05":{"val":"rgb(238, 49, 46)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"34f05":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Abonneer
>